8 Ιουν. 2016

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Άλλη μια μέρα σαν της άλλες στον Γαλάζιο Πλανήτη , με τους  τηλεποικιωνιανκους δορυφόρους , στρατιωτικούς , μετεωρολογικούς να γυρίζουν ασταμάτητα σε τροχιά μαζί με διαστημικά σκουπίδια και  φυσικά ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός…

Εδώ και καιρό το τηλεσκόπιο Humble και ο Διαστημικός είχε παρατηρήσει κάποιες διακυμάνσεις μικροκυμάτων στο άπειρο του διαστήματος αλλά ήταν τόσο αμελητέες που κάνεις δεν ανησύχησε  , κάνεις βεβαία δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν σημάδι από αυτό που σήμερα θα έρχονταν..

Και  έτσι.. χωρίς προειδοποίηση χωρίς κάποια σημαντική ένδειξη το διαστημικό κενό κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα πάνω από τον πλανήτη Γη σκίστηκε …ένα οριζόντιο  ρήγμα με γαλάζια χείλη έκανε την εμφάνιση του δείχνοντας στο εσωτερικό του αστέρια από ένα άλλο σύμπαν η μια άλλη διάσταση…

Το ρήγμα στο χωροχρόνο συνεχίζει να ανοίγει σχηματίζοντας έναν τέλειο κύκλο μέχρι να σταματήσει την διαστολή του …τότε το εσωτερικό του έλαμψε απότομα και βίαια και 4  μολύβι ρομβοειδή αντικείμενα εμφανιστήκαν από μέσα του..

4 Ρόμβοι λείοι από κάθε πλευρά μόνο που η πάνω δεξιά είχε μια ανάγλυφη γραφή….

To Humble ήταν αρκετά ισχυρο για να μπορέσει να διαβάσει τα αναγλυφα .. καθε ρόμβος είχε ανάγλυφο σε άλλη γλωσσά…

Ο 1ος εγραφε .. στα Αρχαία Ελληνικα .. ΟΛΥΜΠΟΣ , ο 2ος στα ιερογλυφικά της Αιγύπτου ΡΑ , ο 3ος στην  γλώσσα του Σουμέριων  ΟΥΡΟΥΚ και το 4ο σε  ιερογλυφικά των Ίνκας ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ..

Ο κάθε Ρόμβος – Διαστημόπλοιο κατεύθυνε σε μια συγκεκριμένη περιοχη ..το ΟΛΥΜΠΟΣ στην περιοχή της Μεσόγειου , το ΡΑ στην περιοχή της Αιγύπτου το ΟΥΡΟΥΚ στην περιοχή της Μεσοποταμιάς και το ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ στην Λατινική Αμερική…

Αυτό το περίεργο συμβάν όμως  είχε και παρενέργειες … ένας ηλεκτρονικός παλμός απίστευτης ισχύς αγκάλιασε τον πλανήτη νεκρώνοντας κάθε τι ηλεκτρονικό,, το ηλεκτρονικό,, αμυντικό δίκτυο καθώς και το επικοινωνιακό νεκρώθηκαν απόλυτα.. διαδίκτυο , κινητά τηλεφωνά κλπ έκαψαν ξαφνικά να υπάρχουν , οι βαλλιστικοί πύραυλοι δεν μπορούσαν να κλειδώσουν τους στόχους τους  άμυνα από αέρα , ξηρή και θήλασα δεν υπήρχε σε κανένα μέρος του κόσμου για να σταματήσει την προέλευση αυτών των Ρόμβων..

Τότε ήταν που τα πιο σημαντικά φαινόμενα άρχισαν να εκδηλώνονται…

Στην Ελλάδα από την σκόνη του εδάφους  το Μαντείο των Δελφών και ο Παρθενώνας άρχισαν να επισκευάζονται από μονά τους… το  χώμα συμπλήρωνε και έδινε μορφή όπως βλέπεις ένα έργο να ολοκληρώνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή..

Στην Αίγυπτο οι κορυφές των Πυραμίδων φωτιστήκαν και μια ακτίνα άγνωστης ενεργείας ένωσε της κορυφές τους..

Στην Μεσοποταμιά η Πέτρα της Μέκκας άνοιξε στην κορυφή και μια ακτίνα ενεργείας έφυγε κάθετα προς τον ουρανό..

Τίποτα από αυτά όμως δεν ήταν επιβλαβή για το ανθρώπινο είδος..

Το ΟΛΥΜΠΟΣ έφτασε πάνω από τους Δελφους.. η τεραστία σκιά του σκέπασε την γύρω περιοχη.. κανενας ήχος δεν ακούγονταν από το ρομβοειδές αστροπλοιο… ολοι περίμεναν με κομμένη την αναπνοή…

Κάποιος φωναξε..’Εκει !!’ δείχνοντας ένα μικρό αναλογικά ασημί αντικείμενο να βγαίνει κάπου μέσα από το ΟΛΥΜΠΟΣ..

Καθώς πλησίαζε το σχήμα του έγινε ευδιακριτο… ένα ασημί οβάλ αντικείμενο χωρίς παράθυρα και λείο από κάθε πλευρά…

Αθόρυβα προσγειώθηκε στο Ιερό του Απολλωνα.. και τότε επαψε να υπάρχει φανερώνοντας 12 Ανθρώπινες μορφές  ντυμένες με διαστημικές φόρμες χρυσής απόχρωσης..

Από την ωμοπλάτη του καθενός κρέμονταν ένας άσπρος τήβεννος απροσδιορίστου υλικού..

Τα χαρακτηριστικά τους ήταν ανθρωπινά αλλά πολύ πιο όμορφα από τον μέσω άνθρωπο και το ύψος του καθενός ήταν πάνω από 2 μετρά..

Ένας αρκετά εντυπωσιακός ..με ξανθά μαλλιά και μπρούτζινο δέρμα γύρισε και είπε στον ψηλότερο της ομαδας,.. έναν εντυπωσιακό και επιβλητικό τύπο με πλούσια ναυτικά γενιά.

‘’Λείψαμε τόσο λίγο και άλλαξαν τόσα πόλλα.Ε Δία?’’

‘’Ναι Απόλλωνα..’’ 
απάντησε ο Δίας..’’ η αντίληψη του χρόνου είναι διαφορετική για τους Ανθρώπους , ξέχασαν τόσοσύντομα την υπόσχεση μας ότι θα επιστρεψουμε..ας είναι θα τους την ξαναθυμίσουμε και θα λάβουμε μετρά ώστε να μην ξεχάσουν τόσο εύκολα και γρήγορα την επομένη φόρα..’’Το αν θα 
υπάρξει συνεχεία θα εξαρτηθεί από τα σχόλια και την αποδοχή σας..ελπιζω παρόλα αυτά να σας άρεσε