29 Μαϊ. 2016

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΕΡΖΕΡΚ

Τον είχανε αφήσει να αργοπεθαίνει στην αμμουδιά από τις πληγές του , προδομένος από τους ίδιους τους συντρόφους του .. τους φίλους του.
Πήραν το βίος του , την περιούσια του , βίασαν και σκότωσαν την γυναίκα και της κόρες του μπροστά στα μάτια του πριν τον κρεμάσουν ανάποδα από μια βελανιδιά σουβλίζοντας τον..
Όλα αυτά προς χλευασμό του Οντιν.
Ήταν ο τελευταίος που πίστευε στα παλιά έθιμα και αυτά τον οδήγησαν στην ατίμωση από τους συμπατριώτες του.Τους οπαδούς του Λευκού Χρήστου όπως ονομάζονταν.
Κατά κάποιο τρόπο δεν πέθανε για αυτόν και τον σύρανε στην παράλια αντί να τον αφήσουνε μισοπεθαμένο ..
Τώρα το μόνο που περίμενε ήταν της Βαλκύριες να τον μεταφέρουν στην Ασγκαρντ , δίπλα στον Οντιν και τους χαμένους αδερφούς του.
Έτσι και εγίνε ..αλλα αντί για την Ασγκαρντ σταματήσανε στην γέφυρα του ουράνιου τόξου.
Εκεί τον προϋπάντησε ο Χειμνταλ ο φύλακας της γέφυρας .
«Έχεις κάποια δώρα από τον πατέρα τον πάντων , Αυτό το σπαθί και αυτό το αλογο .Πηγαινε να εξαγνίσεις την ψύχη σου και τα χώματα σου από την βλασφημία και μετά η Βαλχαλα θα σου ανοίξει της πόρτες της.»
Και έβαλε στο χέρι του ένα ξίφος που ονομάζονταν ΕΚΔΙΚΗΣΗ , σφυρηλατημένο στα σπηλαία του Σουρτουρ και κρυωμένο από τα δάκρυα των αλυτρώτων ψυχών.
Και ίππευσε το άλογο που λέγονταν ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ , τόσο μαύρο στο χρώμα που γίνονταν ένα με το σκοτάδι και με μάτια που αν τα κοίταγες έβλεπες να καινέ μέσα τους οι φωτιές της κόλασης.
Και εκείνη την νύχτα κατέβηκε για να εκδικηθεί.
Περήφανα στάθηκε μπροστά στην στρατιά των έχθρων του με μάτια γεμάτα μισος.Τα ρουνικά τατουάζ ακτινοβολούσαν στο σώμα του και ο Οντιν του έδωσε το απόλυτο Δώρο.
Αυτό που κάθε μαχητής ποθεί να πάρει.
ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΖΕΡΚΕΡ!!!
Σαν τυφώνας ολέθρου έσπειρε το θάνατο , η γη τραντάζονταν και παντού έβλεπες φωτιές και λάμψεις και άκουγες τον ήχο του κεραυνού..
Όταν η σκόνη κατακάθησαι χιλιάδες ήτανε οι νεκροί και τα κορμιά τους σκορπισμένα και ακρωτηριασμένα έμοιαζαν σαν φύλλα σπαρμένα από τον χειμωνιάτικο άνεμο.
Ήταν έτοιμος πια να παι δίπλα στον Οντιν για να περιμένει και αυτός μαζί με τους άλλους το Ραγκναροκ.